21. februar 2018
   

Job

El-konsulent søges

Med el-teknisk baggrund til afholdelse af kurser og konsulentbistand, deltagelse i større projekter m.v.

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver en del af et meget dedikeret team, som arbejder tæt sammen, og løfter i flok i denne spændende stilling, hvor du også kommer til at arbejde selvstændigt i en udadvendt funktion med stor kundekontakt.
Med base på ”satellitkontoret” i Århus (det danske hovedkontor ligger i Birkerød), arbejder du som ekstern konsulent, der tager ud til kunderne og står for installation af softwaren, brugerundervisning, deltagelse i større projekter, afholdelse af kurser m.v. Så snart du er selvkørende, vil du komme ud på egne opgaver, som varer lige fra et par timer til flere dage, afhængig af den løsning, som kunden har købt.

Du får en grundig oplæring på kontoret i Birkerød, hvor du får god mulighed for at sætte dig ind i produkterne og prøve kræfter med de problemstillinger, som du vil bliver stillet overfor fremadrettet. "Du lærer først rigtigt at svømme, når du kommer i vandet". Derfor vil du relativt hurtigt, for en kort periode, bliver tilknyttet hotline supporten, hvor du sammen med kollegaer besvarer kundehenvendelser både pr. mail og telefonisk, hvorefter du for en periode, vil følge firmaets øvrige konsulenter, når de besøger kunder.
Efter 8-12 ugers oplæring vil du komme ud og møde kunderne på egen hånd, som er alle typer firmaer, som f.eks. rådgivende ingeniører, el-installatører, tavlebyggere, produktionsvirksomheder, maskinbyggere, forsyningsselskaber m.v. Du vil fremadrettet selv stå for at afholde kurser primært i Jylland. Du skal derfor regne med, at stillingen kommer til at indbefatte nogle overnatninger om året.
Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer omkring opdatering af kursusmanualer, klargøring af nye programversioner, messedeltagelse i rollen som produktspecialist og meget mere.
Det forventes, at du er teoretisk dygtig inden for elteknik, og at du byder ind, hvor du kan og ikke er bange for at tage fat. Du får med andre ord en stor kontaktflade til mange forskellige kunder i denne specielle stilling, hvor det er tilfredshedsgraden hos dine kunder, der tæller.

Du tilbydes:
At blive en del af et meget engageret team af kollegaer, som arbejder tæt sammen. Du vil samtidig få en stilling, der er selvstændig i en velfungerende og veldrevet organisation med stadigt voksende resultater.

Løn:
Du får en fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning, fri mobil, bærbar PC´er og km-penge eller firmabil.

Egenskaber:
Du er en udadvendt, selvmotiverende og dedikeret person, der er i stand til både at arbejde selvstændigt og som en del af et team. Du er en dygtig kommunikator, der trives i konsulentrollen og med at have din gang ude hos kunderne i kortere eller længere perioder. Du besidder gode evner til selv at planlægge og styre din tid, men kan også leve med, at dette sker i tæt samspil med de eksterne sælgere, der booker dig ind på de solgte opgaver. Du er en glad og positiv person, der gerne bidrager til den gode stemning og du er kommercielt orienteret.

Erhvervserfaring:
Der kan være forskellige indgangsvinkler til stillingen, men vi forestiller os, at du enten har fungeret, som salgskonsulent i en årrække, har undervist eller haft lignende stilling.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som elektriker, el-installatør, el-ingeniør eller andet relevant el-teknisk.

Sprogkundskaber / IT:
Det forventes, at du både er god til dansk og engelsk i skrift og tale, da du kommer til at afholde enkelte kurser på engelsk, sparrer med dine udenlandske kollegaer, samt stå for at opdatering og vedligehold af kursusmanualer mm.

Arbejdssted:
Århus med jylland som det primære arbejdsområde.

Virksomhedsbeskrivelse:
IGE+XAO Nordic A/S er en del af IGE+XAO-gruppen - en af verdens største firmaer inden for udvikling og salg af software til el-teknisk dokumentation (ECAD). IGE+XAO står bag titusindvis af el-tekniske ECAD-installationer (Electrical CAD) verden over. I snart 25 år har IGE+XAO Nordic A/S leveret standardprodukter og specialtilpasninger af programmer tilpasset kundernes mange forskellige behov. Virksomheden har derfor erfaringen til at kunne tilbyde den stadig voksende kundekreds den bedste og bredeste ekspertrådgivning inden for ECAD-totalløsninger. Virksomheden leverer altid kvalitet til tiden og er leveringsdygtige inden for de nyeste og mest brugervenlige modulopbyggede løsninger inden for ECAD. Der er 11 medarbejdere tilknyttet kontoret i Birkerød og 2 medarbejdere tilknyttet kontoret i Århus.

Ansøgning:
Hvis du har spørgsmål til stillingen så kontakt Michael Mahler på tlf. 45 94 21 00.
Send din ansøgning snarest til Michael Mahler på email mm@ige-xao.dk.
Vi indkalder løbende kandidater til samtale.


IGE+XAO Nordic A/S • Bistrupvej 22 • 3460 Birkerød • tlf.: +45 45 94 21 00 • email: info@ige-xao.dk • support: support@ige-xao.dk

IGE+XAO   |   Produkter   |   Nyheder   |   Kurser   |   Service   |   Support   |   Skoler   |   Referencer   |   Brugerklub   |   Kontakt
Copyright 2014 by IGE+XAO Nordic A/S